Neked könnyű

Az elmúlt évek során egy párszor hallottam ezt a mondatot…..

Aztán elegem lett belőle….

Megkérdeztem magamtól : Miért kapok olyan embereket, akik ezt mondják nekem, hogy nekem könnyű?!

Mit sugárzok ki magamból????

Mi van rajtam?

Mi van bennem?

Mit látnak rajtam?

Azt biztosan nem látták, mikor dobozoltam, és költöztettem a családot, sok gyerekkel, vagy 9*, az elmúlt 13 év alatt, hogy mi játszódott le bennem éppen… Azt sem látták rajtam, mikor…..  Már nem is fontos, hisz már tanultam belőle, megkaptam a válaszokat mindarra a nehézségre, amit végig vittem, és feloldottunk…..

Hiszen, mindig kérdésekkel élek, mindig ránézek hátrébb lépve 10-et, hogy miért kaptam, mit kell belőle tanulnom? Mi a célja ezzel Istennek?

A „Neked könnyű „ illúzióját könnyű rám tenni, hisz nem panaszkodom, nem fújtatok, nem szentségelek, nem idegeskedem, nem….. Nem csinálok olyat, ami elviszi az energiámat.

Ez volt a legelső és legfontosabb.

Megtanultam tisztelni az érzéseimet, megtanultam őket felismerni, és megtanultam, hogy a fent említett tevékenységeknek CSAK ENERGIA LEHUZÓ erejük van. (Bizony, újra kell tanulni az érzések felismerését önmagunkba………)

Nos, megéri a panaszkodást, és társait űzni sportként?! J

A másik legfontosabb dolog, amit megtanultam: önmagunk építészei vagyunk.

Kívül, belül. Ha ezt elfogadjuk, és teszünk is érte, máris nincs energiád semmi olyan másra, ami csak elvesz belőled. Sőt, fel fogod ismerni, hogy mi épít Téged, és mi rombol.

Ha! Eléggé szereted és tiszteled önmagad. IGEN! Innen indul minden!

A lényeg : legyen célod!

Legyen terved!

Legyen időbeosztásod!

Ha nincs leírva, de a fejedben megvan reggel, az is ok. (De jobb, ha leírod!)  Csak ne engedd kicsúszni az időt a kezed közül. Vigyázz rá. A legértékesebb dolgod itt a földi életünkben.

Sok-sok olyan tevékenység van, ami épít, amiben tudsz fejlődni. Keresd meg, kutasd fel, tégy érte, ha szeretnéd, es tégy érte minden nap, minden órában, minden percben…

De! Ez csak akkor fog menni ha olyan célod van, ami a szívedből, a sejtjeidből jön.

Csak úgy találhatod meg, ha szívvel-lélekkel élsz, és szívvel-lélekkel bele teszed magad az ÉLETbe. Félelem nélkül.

Keresd meg, és indulj el.

Rövid az élet.

Becsüld meg.

Erre jöttem rá, és ezért nem látod, hogy nekem néha mennyire nem könnyű…. Az idő az, ami engem szolgál sokszor, hisz nincs időm sem arra, hogy elherdáljam. Hisz minden pillanat fontos, minden apró gondolat, minden tett….

Becsüld meg az életedet. Hisz csak egyet kaptunk belőle.

Okosan gazdálkodj vele. Az ÉLET SZERET TÉGED, és Minden nap CSODA VÁR, ha kinyitod a szíved.