Miért válassz személyi edzőt magad mellé?

Amikor decemberben belenéztem a tükörbe, és megláttam magam, akkor eldöntöttem, hogy ez így nem mehet tovább, nem tetszik amit látok.

Kerestem egy hiteles, olyan ismerősömet, akit tudtam, hogy lefogyott 30 kg-ot. És 3 gyerekes anyuka – szintén sok gyereke van, mint nekem.

Rákerestem az edzőre, és Zoboki Tamást találtam meg.

Bejelentkeztem, és az első edzés óta, rendszeresen járok hozzá.

 Miért jó, ha edzőt választasz?

Mert ha elfáradtál, és úgy érzed, nem bírod tovább, akkor ő erősít, és segít, hogy ne hagyd abba. Segít átlendülni a holtponton. Észre sem veszed, és máris az edzések rabja leszel, hiszen egyre jobban, és jobban fogod magad érezni a bőrödben.

Mert ha elfáradtál, és úgy érzed, semmihez sincs kedved, ő akkor is rávezet, hogy miért jó, ha csinálod, és miért jó, ha látod a hosszú távú célt magad előtt.

Mert ha elfáradtál szellemileg, felfrissít, és feltöltve tudod a napodat tovább csinálni.

Mert ha elfáradtál, és úgy érzed, nincs irány, segít, hogy megtaláld újra önmagad, és ne veszítsd el a fókuszt.

Mert ha elfáradtál tud még abban erősíteni, hogy bármire képes vagy, benned van az erő, és mindent meg tudsz csinálni. Hisz az edzések erre is kiválóak, hogy megérezd a saját erődet, a saját belső kitartásodat, aki ott van benned, csak el kell hinned. Ebben is kapsz támogatást, hiszen ezért van melletted, hogy elhidd, meg tudod csinálni.

A személyi edzéssel a tartásod javul, hiszen nem mindegy, hogyan végzed el az egyes gyakorlatokat.

A személyi edzéssel az állóképességed is javul, hiszen nem enged abból, hogy ne a megfelelő ismétlésszámot csináld. Számol, és még, még, még…. amennyit bírsz, kihozza belőled a maximumot.

A személyi edzéssel mentális támogatást kapsz, hiszen ha nincs jó napod, el sem kezdődik úgy az edzés, hogy ne legyél jobban kicsit. Figyel arra is, hogy a hangulatod a megfelelő szinten legyen, hiszen anélkül nem fogod tudni végrehajtani a gyakorlatsorokat.

A személyi edzéssel átalakulsz, ő tudja, hol kell rajtad lefaragni, és hol kell rajtad erősíteni.

A személyi edzéssel  biztonságban érezheted magad, nem kell neked gondolkodnod azon, hogy jó-e a súly, amivel dolgozol, jó-e a a végrehajtásod, jó-e a mozdulatsorod.

A személyi edző a legjobb formádat fogja kicsiholni belőled.  

NE félj bejelentkezni, és elkezdeni. Hidd el, ha elindulsz, és meg mered tenni, a legjobbat teszed önmagaddal.

A legfontosabb, a bizalom, és a megfelelő légkör kialakítása, amiben Tomi ebben kiváló, hiszen fel sem merült bennem, hogy minden tudás benne van ahhoz, hogy rendbe szedje a testem, és a legjobbat hozza ki belőle.

Voltak nehéz napok, nehéz időszakok, nehéz edzések, de ő mindig rugalmasan állt mindenhez. Meg lehetett vele beszélni mindent. Segített bármiben. Ez a másik sarok pont, hogy jól érezd magad, és ne félj attól, hogy bármit is el tudj mondani neki.

Amit én még fontosnak tartok:

A nő életében nagyon fontos, hogy:

  • szívesen nézzen bele a tükörbe
  • szívesen nézegesse magát csinos ruhákba
  • szívesen tudjon mosolyogni önmagára, és ami még ezeknél is fontosabb: SZERESSE önmagát.

Az átalakulással ez meg fog történni, és igazán NŐ-nek érezheted magad.

A testünk elhanyagolása nem jó, és nem kifizetődő, hisz az egészségednek sem teszel jót.

A súlyzós edzésekkel megerősödnek az ízületeid, megerősödik a fájó testrészed: hátad, nyakad, vállad….. észre sem veszed, könnyebben fogsz felkelni, könnyebben fogsz mozogni, könnyebben fogod venni az életedben az akadályokat, amiket kapsz, és amiket meg kell oldanod.

Ha ezt is megérzed, duplán nem fogod abba hagyni az edzéseket, hisz csak abban kapsz megerősítést, hogy ha minden nap le tudod győzni önmagad, akkor az élet adta kihívásokat is simán fogod venni, és meg fogod ugrani. Ez tény, és tapasztalat.

Mivel végig csináltam, és közben egyetemre is járok mellette, amellett, hogy nevelem a 4 gyerekemet is, tudom, hogy csak erősebb, és mentálisan is struktúráltabb, és stabilabb lettem.

Talán a legfontosabb, hogy elkezd, és végig csináld, az, hogy bízz önmagadban, és higgy abba, hogy ugyanolyan jó tudsz lenni, mint bárki. Akárki. Mint én, mint a szomszéd, mint az, aki naponta ott van a teremben.

Tudod mi kell hozzá?

EGY DÖNTÉS!!!

És, TE!!!!

Csak kezd el! Csak csináld!

És ne hagyd abba!

Biró Lili