Identity pszichológiai társasjáték

Identity társasjáték

Ez a játék volt az első, amit megvettem magamnak pszichológia témában.  (A sok könyvem mellett J )

Elmentem a Pszinapszisra, több pszichológiai témájú előadásra, és az egyik ilyen konferencián botlottam bele az Identity társasjátékba.

Azonnal beleszerettem.

Amikor kinyitottam, a belső tartalma teljesen magával ragadott.

A kártyák színei a csakrák színei. „Szemetgyönyörködtető”.

A mandala amin sétálnunk kell a csodás öveinkkel…hát, valami fantasztikus utazás ez a játék. Utazás, önmagad felé. Ahhoz, aki a legjobban ismer Téged. A kártyákon lévő feladatok segítségével még jobban meg tudod ismerni önmagadat, csak addig, és csak odáig enged lemenni, ameddig Te engeded, és Te akarod. Csak annyit mutat meg belőled, amennyit Te engedsz, és amennyit Te akarsz.

A belső tartalmai a kártyának egy alapos, 14 éves kutató munka eredményeit tükrözik.

Dr. Füzesi Györgyitől tanultam meg a játék vezetését, 3 napos képzésünk során elbűvölt minket nyitottságával, alázatos, őszinte személyiségével. Rendkívüli embert ismertem meg személyében. Elmesélte a játék keletkezését, azt, ahogy évről, évre finomította, fejlesztette. Nagyon megérintett, hogy milyen türelemmel, odaadással fejlesztette a játékot pontról, pontra, az emberek, kliensei igényeire ráillesztve. Azt tartalmazza a játék, amire szükségünk lehet…..hisz „mindannyian másként vagyunk egyformák”.

A szolgáltatási körömhöz tartozik ez a játék is, minden hónapban tartok egy ingyenes játék délelőttöt, ahol megismerheted az Identity erejét, szépségét, és megismerhetsz engem. J

Szeretettel várlak az egyik nyílt, ingyenes játékra.

Keresd a naptárban, hogy mikor, és hol lesz a következő alkalom >>