Egyéniségek

Ebben a mai világban kell legyen egyéniséged, kell legyen egy olyan személyiséged, aki szeret, aki érez, aki nem engedi, hogy a szürke, a hétköznapi, a mindennapi elsodorjon, és kiölje belőled a mély, tartalmas, igazi lényedet, azt, aki az életre született, az élet finomságára, az élet csodáira.

Van bennünk egy iránytű, egy olyan rész, aki ebben segít minket.

Ha nem megfelelő társaságba, közegbe kerülsz, ezt elveszítheted. Elveszítheted az önmagaddal való kapcsolatot. És ez az iránytű csak halványan fog Neked jelezni, üzenni. Ha meghallod, ha észre veszed, akkor még vissza tudsz fordulni….

A bátorság, a szívvel és lélekkel való élés egyik fontos aspektusa az, hogy jó emberek között legyünk, akik motiválnak, akik inspirálnak, akik hisznek a csodákban, hisznek abba, hogy minden értünk van, és igenis vannak még jó értékek, és vannak még szilárd alapok, amire érdemes építeni, érdemes velük foglalkozni.

A HIT az, amit nem szabad elhagyni, elveszíteni.

A REMÉNY az, ami szárnyakat ad, hisz ő tudja, hogy merre kell menni, és mi a jó irány.

Azok, akik egyéniségek, azok furcsák. Mindig furcsák, hisz nem megszokott, nem átlagos, nem hozzájuk vagyunk szokva. Bennük ötvöződik a hit, remény, szeretet hármas. Érezheted, hogy legyőzhetetlenek, hisz ezt a hármast magukban hordozzák, és bizonyosak az élet támogatásában. <3

Ők mindig picit mások, mindig picit furcsák.

Egyéniségek.

Az egyéniségek viszik előre a világot, az egyéniségek tartják elől a fényt, mutatják az utat.

Ők, akik nem engedik, hogy bedarálja az élet mocska, szemete, feketesége a lelküket, a szépséget nem engedik elveszni a lelkükből. Tudják, hogy abból tudnak meríteni, és tudják, hogy abból tudnak töltekezni, abból tudnak nap, m int nap adni, és szeretetet szórni.

Az egyéniségek azok, akik nem engedték, hogy kioltsák a gyermeki énüket. A rácsodálkozást, a kíváncsiságot, a kérdezést, a nyitottságot……

Ha az élet meg is próbálta, nem engedték. Tudták, ez kell ahhoz, hogy tanuljanak, fejlődjenek tovább. Hisz ha nem kérdezték volna meg, hogy ez most miért jött, és miért kapták, talán össze is roppantak volna a súly alatt…. hisz, nehogy azt hidd, hogy az egyéniségek egyéniségnek születnek….

NEM!

Őket az élet nevelte azzá, az élet tette őket nemessé, és az élet csiszolta őket fényessé, azzá, akit látsz, akit követsz…. csak megtanulta azt, hogy mindent azért kap, hogy alázatos, szeretettel teli és méltó legyen az élet adta kegyelemre.

Mert minden az.

Minden nap kapunk, ha észre vesszük, ha befogadjuk, és ha van szemünk meglátni.

Keresd a fényt, és hallgasd, mit súg, mit mutat. 😀

Biro Lili