Hogy miért találod meg a DoTerrát az oldalamon?

Azért, mert a 100% tisztasága mellett, a belsőleg tisztítása mellett, lelkileg is segítenek Neked abba, hogy feloldja a blokkjaidat, a gátjaidat, a benned lévő feszültséget, a benned lévő félelmet.

A lelki segítség mellett támogatja a családodat abba, hogy tisztán tartja a levegőt, megelőzi a betegség kialakulását és támogatja a szervezetedet a jobb működésben.

A gyermekek ápolásában is segít Téged, hiszen ki tudod váltani a gyógyszert, ami azt jelenti, hogy természetesebb, jobb és biztonságosabb gyógymóddal tudsz segíteni a gyermekeidnek a felépülésükben. És ha hiszel benne, ha nem, gyógyítanak, és segítenek, és már 3 nap után megláthatod az eredményt. Nem viccelek, 3 nap alatt gyökeres változásnak lehetsz tanúja. (Ha szkeptikus vagy, ha nem. 🙂

Én rendszeresen alkalmazom, és használom a gyermekeim körében, és csak ódákat tudok róluk zengni. Azóta nem voltak betegek, azóta nem vettem gyógyszert. Egy kisebb, nagyobb megfázást teljes mértékben szinten tartottam és kikezeltem az illóolajok által.

Ráadásul a legjobb közös esti program: a gyermekeim lábába és a gerinc melletti részre, a központi idegrendszerbe masszírozom azt az olajat, amire éppen szükségük van. Ha kell, az egyensúlyban segítem őket, ha kell, a megfázásukat enyhítem, ha kell, a koncentrációban erősítem őket, ha kell, akkor a szorongásukat csökkentem.

Ha szeretnél Te is ilyen hatásokat elérni a gyermekednél, szeretnéd őt segíteni természetes módon, természetes eszközzel, keress meg, és szívesen segítek Neked a jó olaj megválasztásában.

Meg akarod tudni, hogyan lehet beszerezni biztonságosan alkalmazható esszenciális olajokat és hogyan kell használni azokat?

Lépj kapcsolatba velem és segíteni fogok ebben >>